✔ Meer dan 30 jaar ervaring   ✔ Gediplomeerd coach   ✔ Betrokken   ✔ Professioneel   ✔ Duidelijk

HomeAutisme coaching

Autisme coaching

Voor bedrijven

In de moderne samenleving wordt steeds vaker gestreefd naar diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Een groep werknemers die vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel veel potentieel heeft om bij te dragen aan het succes van een bedrijf, zijn mensen met autisme. Autisme is een neurologische aandoening die van invloed kan zijn op communicatie, sociale interacties en gedrag. Desondanks hebben werknemers met autisme unieke eigenschappen die waardevol kunnen zijn voor een organisatie.

Voor ouders

Als ervaren coach heb ik me gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan ouders met kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) of ADHD. Mijn passie ligt in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin ouders zich begrepen en gesteund voelen bij de opvoeding van hun kinderen.

Voor vrouwen

Welkom bij mijn coachpraktijk, MetMariëtte. Ik richt me speciaal op volwassen vrouwen die op latere leeftijd de diagnose Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) hebben gekregen. Mijn missie is om vrouwen met ASS in hun kracht te zetten door middel van oplossingsgerichte coaching. Ik begrijp dat het krijgen van een diagnose op volwassen leeftijd een uitdagende ervaring kan zijn, en ik ben hier om je te helpen op jouw reis naar zelfontdekking, zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

Herkenning & Erkenning

Ik geloof sterk in voortdurende ontwikkeling en groei. Als coach blijf ik mezelf bijscholen en verdiepen in nieuwe inzichten en methoden. Ik blijf leren, niet alleen voor mezelf, maar vooral om mijn cliënten beter te kunnen ondersteunen. Er is altijd zoveel te ontdekken en te leren, en ik sta te popelen om mijn kennis en ervaring te blijven vergroten, zodat ik mijn cliënten nog beter van dienst kan zijn.

De praktijk heeft het KIWA keurmerk en SKJ registratie voor jeugd en gezinsprofessionals. 

Gediplomeerd Ecologisch Pedagoog, Master Special Educational Needs, Basiscoach en Coach systemisch werken.

Aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)