✔ Meer dan 30 jaar ervaring   ✔ Gediplomeerd coach   ✔ Betrokken   ✔ Professioneel   ✔ Duidelijk

HomeAlle informatieReferenties

Referenties

Eline Honders
Eline Honders
2023-08-02
Fijne ervaringen gehad met Mariette. Ze heeft veel kennis en gaat gestructureerd aan het werk. Ik raad haar zeker aan, ze staat laagdrempelig open voor een kennismaking
Suzan Wildenberg
Suzan Wildenberg
2023-07-22
Sinds een paar maanden is Mariette mijn autisme coach. Ik ben zeer blij met haar. Ze verstaat haar vak en ze helpt je echt verder met waar ik vast loop in het dagelijks leven. Ze laat je zelf oplossingen bedenken voor de knelpunten en maakt wie je bent zichtbaar voor jezelf. Echt een coach waar je je leven lang plezier van hebt.
Jenny vdP
Jenny vdP
2023-07-04
De praktijknaam Met Mariëtte zegt het eigenlijk al. "Met" staat voor samen met Mariëtte door het gehele coachingtraject te gaan. Bij Mariëtte voel ik warmte en ontspanning. Mariëtte is de eerste persoon na alle ervaringen in de Geestelijke Gezondheidszorg waarbij ik vanaf de eerste sessie voelde dat ik op juiste plek zat!
Jolanda Delil
Jolanda Delil
2023-03-30
Zeer fijne ervaringen. Waar ik zelf mee heb kunnen ontwikkelen.
Ingrid Hoogstraten
Ingrid Hoogstraten
2022-10-03
Zij is een fijne coach die deskung is, veel geduld heeft en je uitdaagt om de kracht in jezelf te ontdekken en op een goede manier in te zetten. Met Mariette beveel ik zeker aan.
Tom op den Kelder
Tom op den Kelder
2022-10-03
Goede plek om tot mooie resultaten te komen wat zeker met Mariette zal lukken!
Maaike
Maaike
2022-10-01
Mariëtte heb ik ervaren als een zeer betrouwbaar en eerlijk persoon al sinds 1992. De rust die zij weet te brengen in een setting kan haar helpen binnen haar sessies. Ze luistert goed zonder onderbreking in het verhaal of eigen intepretatie. Ik ben ervan overtuigd dat zij haar cliënten kan ondersteunen in hun eigen proces zonder oordeel maar door pure deskundigheid. Mariëtte heel veel succes met je nieuwe bedrijf!
Annemieke Ferweda
Annemieke Ferweda
2022-09-30
Mariette luistert echt naar haar cliënten en denkt in oplossingen!

Dankjewel!

Ik waardeer ten zeerste alle beoordelingen die jullie met mij delen en wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die de tijd heeft genomen om feedback te geven.

De praktijk heeft het KIWA keurmerk en SKJ registratie voor jeugd en gezinsprofessionals. 

Gediplomeerd Ecologisch Pedagoog, Master Special Educational Needs, Basiscoach en Coach systemisch werken.

Aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)