✔ Meer dan 30 jaar ervaring   ✔ Gediplomeerd coach   ✔ Betrokken   ✔ Professioneel   ✔ Duidelijk

HomeAlle informatieReferenties

Referenties

Esther Loenen
Esther Loenen
2024-03-21
De training ABC = Autisme Belevings Circuit van Mariëtte heb ik als zeer informatief en interactief ervaren. Met schijnbaar eenvoudige middelen weet Mariëtte je een tipje van de sluier uit de wereld van het autisme te laten ervaren. Schijnbaar eenvoudig.. maar schijn bedriegt. Het was een laagdrempelige en met aandacht verzorgde avond, in alle opzichten. Dank je wel Mariëtte 🙏 De NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander) houd ik binnen handbereik! Esther
Michael van der haar
Michael van der haar
2024-02-11
Erg fijne workshop, weer eens wat anders dan kennis opdoen, al schuift Mariëtte er ongemerkt toch stiekem wat mooie kennis er in. Beleving en inleving, benadering van, verwarring, valkuilen. Ze laat ze allemaal zien. Een aanrader voor als je verder wilt kijken dan je (veronderstelde) niet autistische neus lang is.
Helga Scheer-Harms
Helga Scheer-Harms
2024-02-09
Het Autisme Belevings Circuit gevolgd. Als moeder van 3 kinderen (jong volwassen) met ASS heb ik het als zeer leerzaam ervaren en meer inzicht gekregen waar mijn valkuilen liggen en waar mijn kinderen eigenlijk dagelijks mee te dealen hebben. ECHT een aanrader, ik zou het de hulpverlening en gemeente(wmo) medewerkers ook gunnen zodat een ieder die een oordeel heeft, privé of beroepsmatig inzicht krijgt in hun eigen bejegening naar mensen met autisme.
Ka lee
Ka lee
2024-02-03
Mariette laat je beleven hoe het kan voelen als mensen communiceren op een manier die niet aansluit bij je verwachtingen. Heel leerzaam om meer te begrijpen over autisme, maar ook in veel andere situaties waarbij er iets mis gaat in de communicatie kan dit helpen bij de realisatie daarvan.
Sharmarke Mahamoud
Sharmarke Mahamoud
2024-01-05
Zeer leerzame training ervaren, die eigenlijk elk mens (zeker met jonge kinderen) zou moeten doormaken.
Ryan Klok
Ryan Klok
2023-12-15
Fijne ervaring, in het ABC krijg je de ruimte en tijd om alles goed te verwerken. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen zodat alle informatie duidelijk is.
Eline Honders
Eline Honders
2023-08-02
Fijne ervaringen gehad met Mariette. Ze heeft veel kennis en gaat gestructureerd aan het werk. Ik raad haar zeker aan, ze staat laagdrempelig open voor een kennismaking
Suzan Wildenberg
Suzan Wildenberg
2023-07-22
Sinds een paar maanden is Mariette mijn autisme coach. Ik ben zeer blij met haar. Ze verstaat haar vak en ze helpt je echt verder met waar ik vast loop in het dagelijks leven. Ze laat je zelf oplossingen bedenken voor de knelpunten en maakt wie je bent zichtbaar voor jezelf. Echt een coach waar je je leven lang plezier van hebt.
Jenny vdP
Jenny vdP
2023-07-04
De praktijknaam Met Mariëtte zegt het eigenlijk al. "Met" staat voor samen met Mariëtte door het gehele coachingtraject te gaan. Bij Mariëtte voel ik warmte en ontspanning. Mariëtte is de eerste persoon na alle ervaringen in de Geestelijke Gezondheidszorg waarbij ik vanaf de eerste sessie voelde dat ik op juiste plek zat!

Dankjewel!

Ik waardeer ten zeerste alle beoordelingen die jullie met mij delen en wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die de tijd heeft genomen om feedback te geven.

De praktijk heeft het KIWA keurmerk en SKJ registratie voor jeugd en gezinsprofessionals. 

Gediplomeerd Ecologisch Pedagoog, Master Special Educational Needs, Basiscoach en Coach systemisch werken.

Aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)