✔ Meer dan 30 jaar ervaring   ✔ Gediplomeerd coach   ✔ Betrokken   ✔ Professioneel   ✔ Duidelijk

HomeAutisme coachingVoor vrouwen

Voor vrouwen

MetMariëtte: Oplossingsgerichte Coaching voor Vrouwen met ASS

Welkom bij mijn coachpraktijk, MetMariëtte. Ik richt me speciaal op volwassen vrouwen die op latere leeftijd de diagnose Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) hebben gekregen. Mijn missie is om vrouwen met ASS in hun kracht te zetten door middel van oplossingsgerichte coaching. Ik begrijp dat het krijgen van een diagnose op volwassen leeftijd een uitdagende ervaring kan zijn, en ik ben hier om je te helpen op jouw reis naar zelfontdekking, zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

De Ontdekking van ASS op Volwassen Leeftijd

Het krijgen van de diagnose ASS op volwassen leeftijd kan verwarrend en emotioneel beladen zijn. Veel vrouwen hebben een leven geleid zonder te begrijpen waarom ze sommige dingen anders ervoeren dan anderen. Het ontdekken van de term autisme kan in eerste instantie voor opluchting zorgen omdat het een verklaring biedt voor de moeilijkheden die ze hebben ondervonden. Aan de andere kant kan het ook leiden tot een gevoel van verlies en onzekerheid over hoe nu verder.

Oplossingsgerichte Coaching: Samen op Weg naar Kracht

Bij MetMariëtte geloof ik sterk in de kracht van oplossingsgerichte coaching. In plaats van ons te concentreren op het verleden en de problemen, richten we ons op het heden en de toekomst. Samen werken we aan haalbare doelen en identificeren we praktische stappen om die doelen te bereiken. Door te focussen op wat wél werkt en wat je wél kunt, creëren we een positieve en ondersteunende omgeving voor jouw persoonlijke groei.

Autisme en de Kracht van Anders Zijn

Autisme is een unieke manier van zijn en denken. Vrouwen met ASS hebben vaak een diep gevoel van rechtvaardigheid, zijn zeer loyaal en hebben een oog voor detail. Mijn coaching richt zich op het omarmen van deze unieke kenmerken en het ontdekken van manieren om ze als kracht te gebruiken in jouw persoonlijke en professionele leven. Ik moedig je aan om je anders-zijn te omarmen en het te zien als een waardevolle aanvulling op de wereld om je heen.

Een Positieve Toekomst voor Vrouwen met ASS

Ik ben ervan overtuigd dat een diagnose van ASS op volwassen leeftijd het begin kan zijn van een positieve en transformerende reis. Het is een kans om jezelf op een dieper niveau te leren kennen, je unieke gaven te omarmen en een leven te creëren dat in lijn is met jouw waarden en doelen.

Oplossingsgerichte Coaching voor Jouw Toekomst

Mijn oplossingsgerichte coaching is erop gericht om jou te ondersteunen bij het navigeren door deze reis. Ik bied tools en technieken om zelfbewustzijn te vergroten, communicatievaardigheden te verbeteren, stress en angst te verminderen en gezonde relaties op te bouwen.

Neem Contact op met MetMariëtte

Samen kunnen we een positieve toekomst vormgeven, waarin je jezelf volledig kunt omarmen, met al je unieke eigenschappen, en kunt floreren in alle aspecten van je leven. Neem vandaag nog contact op met MetMariëtte en begin jouw reis naar persoonlijke groei en empowerment. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een leven dat in lijn is met jouw kracht en potentieel!

De praktijk heeft het KIWA keurmerk en SKJ registratie voor jeugd en gezinsprofessionals. 

Gediplomeerd Ecologisch Pedagoog, Master Special Educational Needs, Basiscoach en Coach systemisch werken.

Aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)