✔ Meer dan 30 jaar ervaring   ✔ Gediplomeerd coach   ✔ Betrokken   ✔ Professioneel   ✔ Duidelijk

HomeWorkshops & trainingenAutisme Belevings Circuit

Autisme Belevings Circuit

Bevorder begrip en inclusie met het Autisme Belevings Circuit (ABC)

Voor Professionals

Geaccrediteerd: 
  • Jeugd- en gezinsprofessionals SKJ 4 punten
  • Arbeidsdeskundigen NVVA 2 PE-punten

In de zoektocht naar een inclusieve en empathische werkomgeving worden werkgevers steeds meer geïnspireerd om de wereld van autisme beter te begrijpen. Binnen mijn Coachpraktijk MetMariette, bied ik een bijzondere training die bedrijven helpt een inclusieve cultuur te cultiveren. Deze training omvat zowel het Autisme Belevings Circuit als een inspirerende presentatie door een ervaringsdeskundige met autisme.

Begrip in de klas

Voor begeleiders en onderwijsprofessionals is het begrijpen en ondersteunen van kinderen of volwassenen met (kenmerken van) autisme van onschatbare waarde. Om deze belangrijke rol te versterken en een inclusieve omgeving te bevorderen, bied ik binnen mijn coachpraktijk MetMariette o.a. het Autisme Belevings Circuit. Deze inspirerende reis door de wereld van autisme biedt professionals de kans om een dieper inzicht te krijgen in de ervaringen en behoeften van kinderen en volwassenen met Autisme Spectrum Stoornissen (ASS).

Het Autisme Belevings Circuit (ABC)

Voor naasten en verwanten van mensen met autisme is het begrijpen en ondersteunen van hun geliefden van onschatbare waarde. Om deze waardevolle connectie te versterken en een inclusieve omgeving te bevorderen, bied ik in mijn coachpraktijk MetMariette een unieke training: het Autisme Belevings Circuit, kortweg het ABC. Deze inspirerende reis door de wereld van autisme biedt naasten en verwanten de kans om dieper inzicht te krijgen in de ervaringen en behoeften van hun dierbaren met autisme.

De praktijk heeft het KIWA keurmerk en SKJ registratie voor jeugd en gezinsprofessionals. 

Gediplomeerd Ecologisch Pedagoog, Master Special Educational Needs, Basiscoach en Coach systemisch werken.

Aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)